Каталог
ua

Подарунки на 14 лютого зі Знижками

03.02.2022
Подарунки на 14 лютого зі Знижками

День Святого Валентина став загальнонаціональним святом та увійшов до всіх сфер життя мешканців нашої країни. Традиція вітати лише другу половинку трансформувалася в бажання освідчитися у любові та повазі друзям та колегам, членам сім’ї та, звичайно, діткам.

Крім валентинок, без яких це свято не обходиться, прийнято дарувати подарунки, обрані від душі. Особливу увагу приділяють подарункам для дітей, хочеться здивувати та догодити, адже дитяче захоплення викликає лише радість.

Ми підготували ідеї подарунків для хлопчиків та дівчаток до Дня Святого Валентина.

Набори Astro Venture з тематикою Космосу не залишать байдужим жодного хлопця. Реалістичне виконання іграшок із безпечних матеріалів підійде для подарунка малюкам від 3-х років.

Стильні бластери X-shot стануть ідеальним подарунком для рухливих та відважних хлопчиків віком від 8 років. Різноманітність моделей дозволить обрати найцікавішу для кожного.

Актуальний подарунок для дитини – 3D пазли CubicFun. Безліч тематик та завдань викличе інтерес хлопчика від 5 років.

 

При виборі подарунка для дівчаток рекомендуємо звернути увагу на набори косметики бренду Martinelia, крім стильного дизайну та безпечних матеріалів, ця косметика стане улюбленою для кожної дівчинки та її мами, адже такий макіяж легко змивається водою.

На допомогу у виборі подарунка для маленької модниці прийде бренд Great Pretenders, серед продукції якого представлені карколомні дитячі сукні та біжутерія для дівчаток, яка привертає увагу.

Супутником веселого дозвілля залишаються настільні ігри та пазли від брендів Ravensburger та Djeco. Просто вибирайте те, що до душі та отримуйте море емоцій!

Безпрограшним варіантом подарунка стануть пухнасті звірятка з великими оченятами від бренду TY. Ці очі розтоплять будь-яке серце, особливо у День Святого Валентина.

Нехай любов, щира і чиста, оточує вас та ваші сім’ї не лише у День Святого Валентина, а 365 днів на рік.

А ми подбаємо про подарунки 😉

 

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ
Ім'я
Компанія
Номер телефону
E-mail
Тема
Повідомлення
up
ДЯКУЄМО!
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом