Каталог
ua

Crystal Art: Магія Творчості! Відкрийте нові горизонти

02.08.2023
Crystal Art: Магія Творчості! Відкрийте нові горизонти

Набори Crystal Art поєднують в собі любов до рукоділля та відомих франшиз: Зоряні Війни, Кіновсесвіту Марвел та Дісней.

НАБОРИ ДЛЯ ТВОРЧОСТІ CRYSTAL ART – ЦЕ:

  • Серія STAR WARS
  • Серія Disney
  • Серія Marvel Universe

Характеристика:

Ці набори є комбінацією малювання по номерах і використання кристалів різних форм і кольорів. Вони надають можливість дітям і дорослим проявити свою індивідуальність і творчі здібності, створюючи унікальні витвори мистецтва.

Кристали наносяться на спеціальну клейку основу, внаслідок чого виходять яскраві, блискучі і барвисті ілюстрації або прикраси.

Особливості:

Crystal Art не лише доставляє радість від створення красивих витворів мистецтва, але і сприяє розвитку творчих здібностей і поліпшенню дрібної моторики. Розвиваючи дитячу уяву, ці набори дозволяють і дорослим зануритися у світ творчості і розслабитися, забувши про повсякденні турботи.

Кожен набір включає основу із заздалегідь накладеним малюнком і набір кристалів. Це дозволяє кожному художникові-любителеві проявити свою індивідуальність і творчий підхід, підібравши унікальні колірні комбінації і розташовуючи кристали так, як йому самому подобається.

Бренд Crystal Art продовжує завойовувати серця дітей і дорослих своїм інноваційним і творчим підходом, і, поза сумнівом, продовжить надихати нас на створення краси і чаклунства навколо нас.

Де можна придбати?

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ
Ім'я
Компанія
Номер телефону
E-mail
Тема
Повідомлення
up
ДЯКУЄМО!
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом