Каталог
ua

Найкращі подарунки до 8 березня 💥

15.02.2022
Найкращі подарунки до 8 березня 💥

Ось уже понад 110 років перший місяць весни відзначений святкуванням 8 Березня – свята весни та жіночої краси. За тиждень до свята в торгових центрах з’являються натовпи спантеличених вибором подарунків чоловіків, а поля квітів із квіткових магазинів мігрують до рук любих жінок. Найскладніше обрати презенти для найменших представниць прекрасної статі.

Щоб вибір подарунка для вашої маленької принцеси не став обтяжливим і важким пошуком, ми підготували ТОП бомбезних подарунків, від яких у захваті буде будь-яка дівчинка.

У кейсах дитячої косметики іспанського бренду Martinelia ваша дівчинка знайде все, що потрібно для неповторного макіяжу та яскравого манікюру. Тіні, помади, рум’яна, лаки для нігтів виглядають зовсім як у дорослих, але легко змиваються водою і є абсолютно безпечними для дитячого організму.

Чудових суконь та вишуканої біжутерії не буває багато, тому маленькі модниці будуть раді подарунку від канадського бренду Great Pretenders. Вбрання Сплячої Красуні, костюм метелика або сукня одноріжки, корона принцеси або намисто королеви – в колекціях бренду ви оберете те, що сподобається вашій дівчинці.

Любителям практичних та корисних подарунків припаде до душі продукція бренду Upixel. Рюкзаки, пенали та інші аксесуари стануть у нагоді кожному та нададуть можливість проявити індивідуальність, створивши свій унікальний дизайн за допомогою пікселів.

Казкові малюки Rainbocorns стануть улюбленими іграшками для вашої малечі. Плюшеві звірятка з рогом одноріжки в наборі з іграшками-сюрпризами принесуть радість у святковий день.

Ну і куди ж без лялечок? Почесне місце у нашому ТОП займають наймиліші лялечки Itty Bitty. У набори входять вбрання, аксесуари для лялечок, матеріали для творчості, посуд для чаю та багато іншого. Запрошуємо провести чаювання в приємній компанії та пограти із задоволенням.

У святковій метушні головне – не забути, що виявлена ​​увага та подарунки від душі запам’ятовуються на все життя. А творити чудеса на свято весни та краси – нескінченне задоволення!

Сподіваємося, що наші рекомендації допоможуть упоратися із завданням вибору подарунка на «ура»!

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ
Ім'я
Компанія
Номер телефону
E-mail
Тема
Повідомлення
up
ДЯКУЄМО!
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом