Каталог
ua

Настільна гра – Найкращій подарунок

05.12.2022
Настільна гра – Найкращій подарунок

Настільні ігри – Найкращий подарунок для дітей на день Святого Миколая

 

Для нас всіх новорічні свята є дивовижними та чарівними. Кожен чекає на подарунок. А зараз ми переживаємо той період, коли хочеться порадувати дитину як ніколи.

Тому, ми вирішили допомогти у виборі подарунку.

Читай уважно!

Зараз час, коли ми більшість часу проводимо по домівках. Це зірковий вихід для настільних ігор. Давайте підберем на різний вік та тип гри.

 

Настільні ігри для дітей від 2х років 

Частіше за все всі настільні ігри для малюків мають навчальний характер

  1. НАСТІЛЬНА ГРА DJECO МАЛЕНЬКА ДОРІЖКА (DJ08550). Розрахована від 2,5-5 років. Час гри приблизно 10 хв, щоб дитина не встигла втомитись. Можна сказати, що це гра-бродилка для малюків.
  2. ГРА DJECO ПРОТИЛЕЖНОСТІ (DJ08162). Гра-пазл. Допоже дитині навчитись розрізняти протилежності однієї картинки. Можна грати, як самому, так і разом з батьками.
  3. НАСТІЛЬНА ГРА DJECO БАЛАНСИР ПІРАМІДКИ (DJ08557). Гра полягає в тому, щоб зібрати максимально можливу кількість фішок, виконуючи завдання з карток.
  4. НАБІР ІГОР DJECO 4 В 1 ЛУДОПАРК (DJ01698). В одній коробці аж чотири гри, дуже зручно. Магнітна рибалка, настільна гра-бродилка, лото, мемо. Всі настільні якісні та виглядають дуже мило та стильно. Сама ж коробка слугує ігровим полем.

 

Карткові ігри

Лекго та зручно брати з собою. 

  1. КАРТКОВА ГРА DJECO ВЕСЕЛА ПЛУТАНИНА (DJ05092). Вік від 4 років. Суть гри це правильно зібрати частини тварин, яких створив вчений. 
  2. НАСТІЛЬНА ГРА JOYBAND FUNBOX ГУСЕНИЦІ (FB0002). Вік від 5 років. Це випробування на спостережливість та кмітливість. Щоб вийти переможцем, гравцеві потрібно зібрати як найбільшу кількість гусениць на картках.
  3. КАРТКОВА ГРА DJECO МОТАМО (DJ05095). Вік від 7 років. Можна грати разом великою компанією до 8-ми гравців. Кожен раунд гри займає приблизно 15 хвилин. Основне завдання швидше за інших учасників відгадати зображення на картках.
  4. КАРТКОВА ГРА DJECO МІСТЕРІКС (DJ05096). Вік від 4 років. У неї можуть грати до 5 гравців одночасно. Сутність карткової гри Містерікс полягає в тому, щоб знайти на листівці зайвий елемент, який не вписується в загальну тематику.

ТОП Настільні ігри для дітей:

 

  1. ГРА DJECO КОСМІЧНИЙ КІТ (DJ08597). Вік від 5 роуів. У комплекті картки, на яких вказано різні завдання та дії. Виконуючи їх, малюки поступово досягнуть фінішу своєї подорожі.
  2. НАСТІЛЬНА ГРА JOYBAND ЩО Я РОБЛЮ? (23750). Вік від 7 років. За задумом кожен гравець одягає ободок з карткою. Завдання учасника відгадати, що зображено на його зображенні.
  3. НАСТІЛЬНА ГРА RAVENSBURGER ВИСМИКНИ МОРКВИНУ (21073). Вік від 4 років. Мета гри – допомогти зайчикам дістатися до найбільшої морквини на вершині зеленого пагорба. Гравці розбирають фігурки зайців та починають підійматися на вершину. За допомогою карт визначають, яким буде наступний хід.
  4. НАСТІЛЬНА ГРА DJECO ПАНІКА В ДЖУНГЛЯХ (DJ08577). Вік від 6 років. Гра занурить та перенесе гравців у світ незвіданих джунглів. 
  5. НАСТІЛЬНА ГРА JOYBAND КОСМІЧНИЙ БАТЛ (12050). Вік від 6 років. Суть гри така ж — необхідно збити всі кораблі суперника. Тільки цього разу місце дії не море, а космос.

 

Тож швидше обирай настільні ігри. Та проведи вільний час з користю!

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ
Ім'я
Компанія
Номер телефону
E-mail
Тема
Повідомлення
up
ДЯКУЄМО!
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом