Каталог
ua

Що подарувати дитині на Новий Рік?

23.12.2021
Що подарувати дитині на Новий Рік?

Напередодні Нового року, охоплені ейфорією та передсвятковими турботами, всі поспішають обрати для своїх улюблених діток гарні та приємні подарунки.

Bontoy підготував добірку подарунків для дітей до Нового 2022 року, щоб у вас залишився час насолодитися чарівною атмосферою свята.

Подарунки для малюків (до 3 років)

Інтерактивний розвиваючий центр INFANTINO 3 в 1 Мій Єдиноріг

Казковий єдиноріг – сам по собі бажаний подарунок, а ось одноріжка, з яким можна пограти, покататися та послухати пісеньку – чудовий подарунок для найменших. Яскравий та дуже цікавий, підійде для малюків від 6 до 36 місяців.

 

Гра DJECO Ферма – 6 кубиків 6 тварин

Побудувати ферму та підібрати кожній домашній тварині свій будиночок – завдання відповідальне та цікаве, якщо для цього є різнокольорові кубики з яскравими тваринами, виготовлені з безпечних та якісних матеріалів. У грі дітки познайомляться, вивчать кольори та основи рахунку, з такою іграшкою вчитися та розвиватися для малюка одне задоволення.

Планшет для малювання з трафаретами ROO CREW

Юні художники поринуть у творчий процес, а трафарети допоможуть у процесі малювання створювати справжні шедеври знову і знову. Набір замінить альбом, фарби, олівці та фломастери, а також допоможе залишити чистим все у вашому домі. Підходить для дітей від 2х років.

Ігровий набір Круті-верті ROO CREW

Шуруповерт – оригінальний подарунок для активних малюків, розвиває координацію рухів та дрібну моторику. Різнокольорові деталі дозволяють виявити фантазію у грі, підійде діткам від 2х років.

Подушка-рояль 3 в 1 Єнот INFANTINO

Чарівна подушка INFANTINO поєднала в собі корисні та розвиваючі якості. Поєднуючи подушку ергономічної форми, прорізувач для зубів та музичний рояль з веселим єнотиком, така іграшка здатна одночасно розважити малюка та допомогти розвитку слуху та тренуванню моторики.

Серед подарунків для маленьких принцес Bontoy підібрав ідеальну п’ятірку на будь-який смак.

Ігровий набір ITTY BITTY BIG від бренду Zuru

Святкове чаювання з новими подружками – відмінна розвага для дівчат. Набір з 2х ляльок, аксесуарів до них, домашніх тварин та набору для чаювання стане бажаним сюрпризом для вашої дівчинки. Попліткуємо за чаєм, дівчата?

Кейс MARTINELIA SUPER GIRL FABOLOUS COLORS

Дитяча косметика викликає багато суперечок, і з кожним роком стає ще більш бажаним подарунком для дівчаток. Прикрашатися і робити макіяж у жінок у крові, цей набір організує дозвілля для дівчаток та мам, які навчать малюків поєднувати кольори та наносити лак чи помаду. Косметика MARTINELIA повністю безпечна та легко змивається.

М’яка іграшка-сюрприз із аксесуарами RAINBOCORNS-G FAIRYCORN KITTY

Ця іграшка стане улюбленою у вашого малюка. Кошеня – милий вихованець з іграшками та аксесуарами до нього. Щоб познайомитися, доведеться розкрити спеціальне яйце, захоплення вашій дитині забезпечене!

Дитяча біжутерія

Прикрас багато не буває! Порадуйте маленьку модницю, підібравши набір з кільця, кольє та браслета або оберіть кілька кольє чи браслетів для створення модного образу.

Дитячі сумки та рюкзаки UPIXEL

Вибираючи практичний та красивий подарунок, рекомендуємо зупинитися на всесвітньо відомому бренді UPIXEL. Сумки та рюкзаки на будь-який смак точно порадують вашу дитину, а також прослужать вірну та довгу службу.

При виборі подарунка для хлопчика Bontoy пропонує керуватися інтересами дитини та пропонує 5 абсолютно різних варіантів на вибір.

Іграшка у наборі SMASHERS LIGHT-UP DINO MEGA з аксесуарами

Шанувальникам динозаврів присвячується! У великому яйці розмістився наш діно та команда помічників – іграшок, які дозволять організувати цікаву гру із завданнями. Рекомендуємо скористатися інструкцією, адже все продумано до дрібниць.

Ігровий набір DINO VALLEY DINO JUNGLE ATTACK

Захистити табір від нападу динозавра або потоваришувати з ним – вирішувати тільки вашому маленькому фантазеру. Набір іграшок у стилі Юрського періоду допоможе організувати приємне та цікаве дозвілля. А головний герой – динозавр зі світловими та шумовими ефектами точно не залишить вашого хлопця байдужим.

Автотрек METAL MACHINES SHARK

Ваш хлопчик захоплений автомобілями? Цей автотрек із двома мертними петлями точно стане бажаним подарунком. До набору можна додати машинки та грати з друзями.

Ігровий набір ASTRO VENTURE SPACE ROCKET

Будь-який сучасний тато в дитинстві мріяв стати космонавтом, іноді сучасні хлопчаки мріють про те саме. Запустити ракету – справжній подвиг навіть якщо вона іграшкова. Такий подарунок – чудова нагода дізнатися про Космос більше і провести час у колі сім’ї.

Швидкострільний бластер X-SHOT EXCEL REFLEX 6 DOUBLE GOLDEN

Стоїте на варті Галактики? Потрібно довго тренуватися, щоб за реальної небезпеки обов’язково здолати ворогів. У наборі мішені та 2 бластери, щоб тренувати влучність у парі з вірним другом було веселіше.

Універсальним подарунком для дітей або навіть компанії дітей стануть тематичні настільні ігри, з деякими Bontoy познайомить вас у цій статті.

Настільна гра RAVENSBURGER МАЙНКРАФТ

Я люблю Майкрафт! Після цих слів можете сміливо брати з полиці цю гру і більше не переживати. Це 100% влучення в ідеальний подарунок для шанувальників Майнкрафт.

Тривимірна головоломка-конструктор CUBICFUN ХОГВАРТС великий зал HARRY POTTER

Другим у нашому списку виявився всіма улюблений Гаррі та його нові пригоди. 3D-пазли з замком із серії історій про всіх улюбленого хлопчика зі шрамом на лобі не залишить байдужим шанувальника Поттеріади, це точно!

Великий стартовий набір GRAVITRAX XXL

Кінь виклик гравітації! Побудувати лабіринт і запустити кульку – начебто, простіше простого. Перемагає той, чия кулька пройшла весь шлях і не зупинилася. Грати та знайомитися з основами фізики – чудова розвага як для дітей, так і для дорослих.

Гра DJECO Сардини

Рибалка по пам’яті – так, таке буває в іграшковому світі. Умови гри з картками прості та дозволять провести час корисно та весело.

Гра DJECO Космічний кіт

Допоможи інопланетному коту розібратися у Космосі! Картковий набір для маленьких фантазерів, польоти на ракетах, подорожі між планетами, якісні яскраві елементи гри викликають інтерес у всіх.

Наш короткий новорічний огляд від Bontoy закінчено, це далеко не весь список наших рекомендацій, але ми сподіваємось, що нам вдалося допомогти у виборі подарунка для вашого улюбленого чада та звільнити час, щоб повірити у новорічну казку.

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ
Ім'я
Компанія
Номер телефону
E-mail
Тема
Повідомлення
up
ДЯКУЄМО!
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом