Каталог
ua

Вітання з Новим Роком 🎄

29.12.2021
Вітання з Новим Роком 🎄

Добігає кінця 2021 рік. Цей рік був місцями захоплюючим, місцями ніжним та ласкавим, іноді емоційним, іноді швидким, як ураган, та цікавим, як фантастична історія про кругосвітню подорож. Для Bontoy цей рік став абсолютно новим та особливим, експериментальним, добрим та максимально crazy.

Ми не повторюватимемо мейнстрім про підсумки року, а просто скажемо велике «дякую».

Дякуємо за нові лінійки іграшок, які нам вдалося вивести на ринок України у 2021 році.

Динозаври Dino Valley від гонгконгського бренду Chap Mei перенесуть малюків у світ Юрського періоду та захоплять увагу цікавою грою – 5 наборів іграшок у лінійці не дадуть скучити, проектуючи різні ситуації з улюбленими героями.

 

Chap Mei випустили лінійку Pirates для любителів морських пригод. Реалістична та якісна передача найдрібніших деталей на іграшках приносить дивовижне задоволення від гри, а 5 різних наборів зі своєю історією перенесуть діток як на справжню морську битву між кораблями з прапорами та гарматами, так і на раптову зустріч двох корсарів з дуже небезпечною рибою-удильником.

Ще одне «дякую» ми говоримо американському еко-бренду Roo Crew, який дбає про навколишнє середовище, використовуючи у своєму виробництві натуральні кукурудзяні волокна. Іграшки підходять для малюків від 2х років, є повністю безпечними та виховують любов до природи та навколишнього світу з дитинства.

 

Дякуємо за те, що весь цей час Ви були разом з нами!

Нехай наступний 2022 рік стане світлим та продуктивним роком, нехай Ваші будинки сповнюють затишок та сімейне тепло, здоров’я та успіх стануть супутниками Тигра наступного року, впевненість у собі та Вашій справі не залишають ні на секунду!

 

І, звичайно, нехай у кожному дні наступного року знайдеться місце для Crazy Компанії Bontoy!

 

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ
Ім'я
Компанія
Номер телефону
E-mail
Тема
Повідомлення
up
ДЯКУЄМО!
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом