Каталог
ua

Які іграшки потрібні дівчинкам залежно від віку?

27.02.2023
Які іграшки потрібні дівчинкам залежно від віку?

Які іграшки потрібні дівчинкам залежно від віку?

Забавки в дитинстві – відомий спосіб розвивати уяву та проявляти потенціал. Проявити природні вподобання та познайомити з навколишнім світом допомагає правильний вибір іграшок. Однак варто пам’ятати, що вибір розваги для дітей проводять з урахуванням інтересів та очікувань малечі.

Іграшки з народження до школи

Розвиток малечі залежить від вибору іграшок, тому відомі бренди пропонують різноманіття варіантів. Батьки, які хочуть допомогти та підтримати маленьку дівчинку, з легкістю досягнуть мети завдяки:

  1. Іграшкам Infantino, що створюють забавки для малечі, починаючи з перших днів життя. Прорізувачі для зубів, мобілі та навісні іграшки створять атмосферу, яка допоможе заспокоїтись та розважитись у необхідний момент.
  2. Іграшкам Djeco що допоможуть розвивати любов до творчості завдяки наборам для малювання та створення прикрас. Розвивайте естетичний смак дівчаток 5 років та отримуйте задоволення від використання якісного приладдя.
  3. Прикрасам Great Pretenders створених для дівчаток від 8 років, які хочуть перетворитися у Принцесу наяву. Для цього варто обрати яскраві браслети та оригінальні прикраси, виготовлених з безпечних та міцних матеріалів.

Іграшки для малюків створені спеціально для допитливої малечі. Цікаве оформлення та привабливий вигляд зроблять дівчаток нерозлучними з обраними забавками. Набори для малювання та творчості, косметика та аксесуари легко помістяться до дитячого рюкзака, тому розлучатися з іграшками не доведеться.

Вибір іграшок з користю для малечі

Асортимент пропозицій допоможе підібрати розвагу на будь-який смак. Допитлива малеча оцінить вибір подарунків, які допоможуть проявити індивідуальність та наблизитися до своєї мрії. Отримати такий результат вдається завдяки:

    • чудовим наборам Djeco для створення власних картин та оригінальних прикрас;
    • мобільним іграшкам Infantino для розвитку уважності та позбавлення дискомфорту;
  • дитячій біжутерії Great Pretenders для створення образів для садочку або святкових подій.

Задоволення, враження та можливість проявити свої вподобання поєднуються в іграшках брендів Great Pretenders та Djeco. Створюйте новий світ, де кожна дитина зможе виражати себе з батьківською підтримкою. 

Іграшки для допитливих принцес з користю

Побажання малечі – головний орієнтир, тому варто прислухатись до дитячих потреб. Дитячі розваги допомагають пізнавати навколишній світ, розвивати уяву та підвищувати самооцінку. Набір для малювання, біжутерія та іграшки для новонароджених допоможуть виховати дівчинку, яка не боїться проявляти фантазію.

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ
Ім'я
Компанія
Номер телефону
E-mail
Тема
Повідомлення
up
ДЯКУЄМО!
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом